Ransalarm
FÅ TILBUD PÅ RANSALARM

Få tilbud på ransalarm til bedrift

Få gratis og uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Ransalarm for bedriften din

Sørg for sikkerheten til de ansatte med en ransalarm til din bedrift.

Fyll ut skjema

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Motta tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Velg alarm

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Ransalarmer er en del av alarmsegmentet assistansealarmer. De kan derfor også brukes av personer i miljøer der risikoen for farlige situasjoner er tilstedeværende, som for eksempel nattevakter på sykehus eller institusjoner.

Ransalarm som er stille

Felles for både rans- og assistansealarmer er at begge svært ofte er såkalte stille alarmer som går direkte til alarmleverandøren. Med utgangspunkt i en vurdering av behov og risiko er det på forhånd avklart hvordan det skal aksjoneres når alarmen utløses.

Aksjonene som iverksettes kan variere fra øyeblikkelig utrykning fra alarmsentralen til varsling av nødetater, eller at man bare ringer opp vedkommende som har utløst alarmen.

Få en skreddersydd alarm

Rans- og assistansealarmer er lette å skreddersy til din bedrift. Butikker, helseforetak og andre bedrifter vil som regel ha ulike behov for assistanse. Dette tar sikkerhetsselskapene hensyn til og hjelper deg å skreddersy en alarmløsning som passer akkurat deres behov.

Om Alarmsystem.no

Alarmsystem.no er en gratis anbudstjeneste som innhenter tilbud på innbruddsalarm fra de største alarmselskapene i Norge. Tjenesten er helt uforpliktende og sikrer at du får beste tilbud med minst mulig sløsing av tid.

Få gratis tilbud på alarm.