Sector Alarm produkter
FÅ TILBUD FRA SECTOR ALARM

Få tilbud på boligalarm fra Sector Alarm

Få gratis og uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Sector Alarm Boligalarm

Få uforpliktende tilbud på boligalarm og alarmsystem fra Sector Alarm

Fyll ut skjema

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Motta tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Velg alarm

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Organisasjonsnummer: 975 368 211

Adresse: Vitaminveien 1 A, 0485 Oslo

Nettside: www.sectoralarm.no

Telefon: 915 03 033

Sector Alarm er et av de raskest voksende alarmselskapene i Norge. Selskapet ble grunnlagt i 1998 og er en av Norges ledende leverandører av boligalarmer. De er basert i Norge, men opererer også i flere andre land i Europa. Til sammen har de mer enn 600 000 kunder og tilbyr mange ulike alarmprodukter til private hjem og bedrifter.

Boligalarm fra Sector Alarm

Boligalarm fra sector alarm

Hva er boligalarm?

Hvis du vurderer å kjøpe boligalarm, er et godt sted å begynne å først kontakte noen av de markedsledende leverandørene for å finne ut hva de tilbyr. Sector Alarm er et selskap som har vært i alarm- og sikkerhetsbransjen siden oppstarten i 1995. De er en av de største aktørene på det europeiske markedet og de tilbyr alarmsystem og boligalarm til private hjem og bedrifter. 

Som privatkunde hos Sector Alarm vil du installere en alarmpakke med abonnement hjemme hos deg. Vil du lære mer om Sector Alarm og tjenestene den tilbyr? I denne guiden forteller vi deg nøyaktig hva du trenger å vite om avtaler, utstyr, sperreperioder og mer.

Å installere alarmsystem kan fort bli vanskeligere enn forventet, siden det er så mange forskjellige alarmer på markedet og det er mye informasjon og være klar over. Det første du må legge merke til når du får et boligalarm er at det vanligvis er et alarm med eller uten abonnement. 

Når vi snakker om boligalarm uten abonnement, sikter vi kun til tekniske enheter. Denne kan kjøpes i elektronikkbutikker eller på internett, med alarmsystemer i alle prisklasser fra de enkleste til de mest avanserte. Dette er en enhet du må installere selv og brukeren er også ansvarlig for drift og vedlikehold.

Hva koster boligalarm fra Sector Alarm?

Dessverre er det vanskelig å få en grov ide om hvor mye husalarm og boligalarm koster. Leverandører legger sjelden ut priser på nett, så du må kontakte dem helt selv for å motta et uforpliktende tilbud. Leverandørene mener selv at grunnen til at få er villige til å tilby prislister til kundene er fordi de ønsker å kunne tilpasse varslingssystemer og priser til kundene. 

Andre hevder at det er prissamarbeid mellom de store aktørene og jobber aktivt for å gjøre det vanskelig å sammenligne ulike aktører. Uavhengig av sannheten er noen forberedelser nødvendig for å finne de beste tilbudene på boligalarmer.

Dersom du ønsker å installere alarm med et abonnement, er det vanligvis en startpris som inkluderer oppstart og installasjon, og deretter en månedlig avgift basert på tjenestene du godtar å inkludere. 

Boligalarmmarkedet er preget av konkurranse blant et lite antall leverandører, så det er vanligvis et lite spillerom i prisen. Merk at enkelte avtaler kan ha bindingstid eller oppsigelsesfrister. Sektorvarsling har typisk 3 måneders oppsigelsestid. Uansett, når du mottar et tilbud, bør du beregne totalprisen for en lengre periode.

Dette får du hos Sector Alarm

  • Sentralenhet m/ oppkobling via GSM & Internett
  • Betjeningspanel med sirene
  • Bevegelsesdetektorer som registrert om noen er i huset når alarmen er aktivert
  • Optisk røykdetektor som oppdager røyk i en tidlig fase
  • Magnetkontakt for skallsikring av dører og vinduer
  • Nøkkelboks eller digital lås
  • Nøkkelbrikke(r) til å skru av og på alarmen
  • Gratis mobilapplikasjon for enkel oversikt over alarmen
  • Merker og skilt til boligen som viser at den er beskyttet av alarm

Få gratis tilbud på alarm.