FÅ TILBUD PÅ SMARTALARM

Finn det beste tilbudet på smartalarm

Få gratis og uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Styr huset med smartalarm

Moderne boligalarmer kan gjerne kombineres med andre smarthus-funksjoner. Skaffe deg en smartalarm og få full kontroll på boligen din.

Fyll ut skjema

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Motta tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Velg alarm

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

De fleste alarmleverandører tilbyr nå en form for smartalarm. Selv om detaljene i funksjonalitet og tilkoblingsmuligheter varierer, så vil en smartalarm gi deg muligheten til å styre flere smartfunksjoner i boligen din fra en smarttelefon.

Smartalarm gir deg mer trygghet

Med en smartalarm får du altså muligheten til å samle smarthus-funksjonalitet i en enkelt app. Helt konkret betyr dette at du kan styre lys, overvåke strømforbruket og justere temperatur i boligen din direkte fra mobilen. I tillegg til at du har full kontroll på alarmsystemet ditt, selvfølgelig.

Så enten du er på ferie eller jobb, så vil en smartalarm gi deg full kontroll på boligen din.

Du kan for eksempel se at barna har kommet hjem fra skolen, låse opp for håndverkeren som kommer mens du er på jobb og motta varslinger på mobilen om det skulle skje et innbrudd eller begynne å brenne.

Hva er en smartalarm?

En smart alarm er et trådløst system som bruker hjemmets wifi-nettverk til å koble sammen de forskjellige komponentene, og det er derfor de er rimelige og du kan kanskje installere smartalarm selv. Som en vanlig alarm vil den gi ut en høy lyd som vil utløses når noe aktiverer sensorene.

De to mest populære sensor typer er åpen/lukket og PIR (passiv infrarød):

Åpne/lukkesensorer er for vinduer eller dører. De består av to deler som danner en forbindelse når du lukker døren eller vinduet. Hvis forbindelsen bryter – i tilfelle en inntrenger åpner døren – går sirenen.

PIR-sensorer registrerer bevegelse ved hjelp av infrarød. Sett disse i en gang eller andre inngangspunkter til hjemmet ditt, og når den er aktivert og sensoren ser noe bevege seg, vil alarmen gå av.

Noen smarte alarmer inkluderer, eller fungerer godt med, wifi-sikkerhetskameraer fra samme produsent. Ikke bare fungerer disse som bevegelsessensorer, men de lar deg se hva som skjer i hjemmet ditt hvis alarmen går. På denne måten vil du vite om det er et falskt varsel eller en reell nødsituasjon.

Med en tradisjonell innbruddsalarm aktiverer eller deaktiverer du den via et kontrollpanel som vanligvis er i entreen din. Men for et smart hjemmesikkerhetssystem kontrollerer du det gjennom en app på telefonen. Dette betyr at du også kan justere innstillingene når du er borte og få sensorutløservarsler rett i lommen. Den ene tingen å merke seg er at smarte alarmer trenger en hub for å få alle de forskjellige komponentene til å koble til uten ledninger.

Få gratis tilbud på alarm.