FÅ TILBUD FRA VERISURE

Få tilbud på boligalarm fra Verisure

Få gratis og uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Verisure Boligalarm

Få uforpliktende tilbud på smart boligalarm fra Norges største alarmselskap.

Fyll ut skjema

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Motta tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Velg alarm

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Organisasjonsnummer: 929 120 825

Adresse: Drammensveien 211, 0281 Oslo

Nettside: www.verisure.no

Telefon: 21 49 44 44

Verisure er det nye navnet den norske markedslederen innen boligalarm, Securitas Direct AS, har begynt å profilere seg under. Denne artikkelen fokuserer på boligalarmtilbudet fra Verisure, mer informasjon om selskapet som sådan finner du under Securitas Direct.

Boligalarm fra Verisure

Verisure alarmer

Boligalarm fra Verisure er en pålitelig og rimelig måte å beskytte hjemmet ditt mot innbruddstyver. Systemet leveres med kontrollpanel, sensorer og en alarm som lyder når systemet utløses. Du kan også legge til ekstra tilbehør, som kameraer og bevegelsesdetektorer, for å lage et tilpasset sikkerhetssystem som dekker dine spesifikke behov. Verisure tilbyr også en rekke overvåkingsplaner å velge mellom, slik at du kan være sikker på å finne en som passer budsjettet ditt. I tillegg, med 24/7 assistanse fra opplærte sikkerhetseksperter, kan du være trygg på at hjemmet ditt alltid er i gode hender.

Hva er boligalarm?

Boligalarmer er systemer som varsler beboerne i en bygning om tilstedeværelsen av en inntrenger.

Det finnes ulike typer boligalarmsystemer, men de fleste inkluderer sensorer som registrerer bevegelse eller lyd, og en alarm som lager høye lyder når et innbrudd oppdages.

Boligalarmsystemer kan enten være frittstående eller integrert i et hjemmesikkerhetssystem. Frittstående boligalarmsystemer er vanligvis rimeligere og enklere å installere, men de kan gi mindre omfattende beskyttelse enn et integrert system. Integrerte systemer inkluderer ofte tilleggsfunksjoner som vindus- og dørsensorer, overvåkingskameraer og fjernovervåkingsmuligheter.

Boligalarmsystemer kan spille en viktig rolle for å avskrekke innbrudd og holde beboerne trygge.

Hva koster boligalarm fra Verisure?

Verisure er et hjemmealarmsystem som tilbyr sikkerhet hele døgnet for ditt hjem. Systemet inkluderer dør- og vindussensorer, samt bevegelsesdetektorer, for å varsle deg om enhver aktivitet i hjemmet ditt.

Verisure tilbyr også en app som lar deg fjernstyre systemet, samt motta varsler dersom det er mistenkelig aktivitet. Samlet sett er Verisure et effektivt sikkerhetssystem som kan gi deg trygghet når du er borte fra hjemmet. Imidlertid kan den månedlige overvåkingsavgiften være uoverkommelig for noen brukere.

I tillegg krever systemet en profesjonell installasjon, som kan øke den totale kostnaden. Men hvis du leter etter en omfattende sikkerhetsløsning for hjemmet ditt, er Verisure verdt å vurdere.

Dette får du hos Verisure

Verisure AS er et selskap som leverer produkter og tjenester av alarmsystemer og tjenester til private hjem og bedrifter. Verisure ble etablert i 1988, men den gang under navnet Securitas Direct. I 2006 gikk de ut som et uavhengig selskap og skiftet navn til Verisure i 2014. Navnet Securitas Direct brukes fortsatt delvis i dag, men det refererer til samme selskap som Verisure. I dag er Verisure en av de største leverandørene av boligalarmer i Norge, med over 240 000 kunder i Norge. 

I tillegg til å drifte egne systemer, behandler Verisures Varslingssenter også signaler fra oppkjøpte selskaper som Falck, Hafslund og Noralarm. Som Verisure-kunde får du en varslingspakke som inkluderer en rekke teknisk utstyr. Når sirenen er installert i hjemmet ditt, blir du Verisure-kunde og abonnerer på sirenerelaterte tjenester. Varslingspakker og tjenester kan tilpasses etter behov. Du kan kun leie teknisk utstyr fra Verisure dersom du inngår en standardavtale.

  • Hovedenhet med oppkobling via GSM-enhet
  • Betjeningspanel med kodebrikker
  • Foto-, skadedyr- og/eller vanndetektor
  • Nattsikringspanel
  • Magnetkontakter
  • Tale- og lytteenhet
  • Røykvarsler
  • Gratis app
  • Alarmskilt til bolig

Viktig og huske på

Verisure er som nevnt en av de ledende leverandørene av hjemmesirener og alarmsystemer i Norge. Når eksterne aktører gjennomfører ulike tester på boligalarmer blir de derfor ofte inkludert.

Det er blant annet artikler om alarmselskaper i TV2 og Norsk Familieøkonomi blader for å hjelpe deg. Den generelle oppsummeringen av de ulike testresultatene er at Verisure scorer godt for kundeservice, deres sikre samtaler er raske, men prisene deres er litt høyere enn konkurrentene. Det er viktig å huske at boligalarmsituasjonen er i rask utvikling, både når det gjelder utstyr og tjenester, så du må oppdatere informasjonen din når du skal bestemme deg for hvilken leverandør du vil være kunde hos.

Få gratis tilbud på alarm.