Videovakthold

Få tilbud på videovakthold

Med videovakthold får du en kostdnadseffektiv og avskrekkende overvåking. Dersom du ønsker tilbud på videovakthold til boligen din kan du fylle ut skjema for og motta uforpliktende tilbud fra flere alarmselskaper.

Ressurseffektivt

Med videovakthold kan du overvåke eiendommen din enkelt og rimelig. Du kan også få tilbud på videovakthold til boligen din dersom du fyller ut skjema som er lengre ned på siden. Få videovakthold til boligen til enkelt og greit.

Preventivt

Når overvåkingskameraer skremmer bort potensielle tyver fra eiendommen din. Dette har en åpreventiv effekt på kriminelle og minsker sjansen for at du blir utsatt for noe kriminelt i hjemmet ditt.

Rask respons

Med videovakthold har du også tilgang på livefeed som lar deg overvåke hele eiendommen fra en mobil eller nettbrett. Dersom alarmen utløses kommer sikkerhetsselskapet raskt til adressen din.

Rimeligere alternativ til fysisk vakthold

Med videovakthold får du enkelt oversikt og kontroll over din eiendom. Videovakthold reduserer også behovet for fysisk behov for vakthold.

 

Det kan være veldig slitsomt og kontrollere området til eiendommen manuelt. Derfor er det greit med videovakthold, da kan du kontrollere hele eiendommen fra mobilen eller nettbrettet.

Videobaserte vektertjenester går ut på at sikkerhetsselskapet foretar en sjekk et gitt antall ganger i løpet av døgnet. Tidspunktene for disse sjekkene er tilfeldige, og varierer fra dag til dag. Dersom sjekkene avdekker avvik, blir dette rapportert direkte til oppgitt kontaktperson.

Det er gratis!

Svar på 1 dag

Få flere tilbud

1) Beskriv hva du ønsker å sikre

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

2) Motta uforpliktende tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

3) Velg den rette alarmen for deg

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Få gratis tilbud på alarm.